επικοινωνία | 210-3220.000 Β2Β ΖΟΝΕ EN
 
 
για ιδιώτεςγια συνεργάτεςη ομάδα μας

εγγυόμαστε τις επιλογές μας

Αποκλειστικά στη Γαλιώτος earcare προσφέρουμε πραγματική δοκιμή των λύσεων που θα σας προτείνουν οι ειδικοί μας έως και 15 ημέρες, πριν προβείτε στην απόκτησή τους!

Αποφασίστε με ηρεμία και με ξεκάθαρα αποτελέσματα.

 
15 ΜΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΗPHONAKPHILIPSeora κοσμήματαΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

πραγματική δοκιμή έως 15 ημέρες,
χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς

Με την εφαρμογή των βοηθημάτων, θα έχετε την δυνατότητα να τα δοκιμάσετε για μια περίοδο έως 15 ημέρες, χωρίς επιβάρυνση και χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, και με τη δική σας συμμετοχή, θα προβούμε στις αναγκαίες ρυθμίσεις ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ακοή σας. Η δοκιμή ισχύει τόσο για οπισθοωτιαία ακουστικά (με τοποθέτηση πίσω από το αυτί) όσο και για ενδοκαναλικά (αθέατου τύπου, εντός του ακουστικού πόρου) κατασκευασμένα αποκλειστικά για εσάς.

H παροχή δωρεάν δοκιμής προσφέρεται σε επιλεγμένες περιοχές και καταστήματά μας.επενδύοντας σε μια καλή ακοή

Η επιλογή της σωστής λύσης για την ακοή, αποτελεί μια επένδυση στην υγεία σας και κατ' επέκταση στη βελτίωση της ζωής σας. Είναι μια απόφαση που θα σας προσφέρει για πολλά χρόνια εξαιρετικά αποτελέσματα στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.

Στη Γαλιώτος earcare το γνωρίζουμε και θέλουμε τα πρώτα βήματα στην επιλογή της λύσης, για τη δική σας περίπτωση, να είναι προσεκτικά.

Μαζί σας θα μελετήσουμε όλες τις παραμέτρους που θα σας προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα, θα επιλέξουμε την κατάλληλη λύση και θα εχέτε τη δυνατότητα να τη δοκιμάσετε έως 15 ημέρες, εντελώς δωρεάν, πριν προβείτε στην απόκτησή της.

πως εγγυόμαστε τα αποτελέσματα στην ακοή σας

H επιλογή του κατάλληλου βοηθήματος ακοής γίνεται πάντα σε συνεργασία μαζί σας. Οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη είναι η ηλικία, ο βαθμός δυσκολίας που παρουσιάζετε, η αισθητική προτίμηση, οι χώροι στους οποίους κινείστε και οι κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες συμμετέχετε και πρέπει να αντιμετωπίζετε με τη μέγιστη επιτυχία. Με ειδικά τεστ ελέγχουμε τα αποτελέσματα και τη βελτίωση που σας προσφέρεται στην αντίληψη ομιλίας, διάκρισης ήχων, επικοινωνίας στο τηλέφωνο και παρακολούθησης στην τηλεόραση.

ξεκινώντας το ταξίδι βελτίωσης της ακοής σας

Το πρώτο βήμα στη βελτίωση της καθημερινής ζωής σας, είναι να μας μιλήσετε. Μαζί θα κανονισουμε μια συναντηση

 • είτε στο πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης μας
 • είτε κατ'οίκον χωρίς χρέωση

  για την ενημέρωσή σας και για έναν ενδελεχή έλεγχο, εκτίμηση και αξιολόγηση. Μέλος του επιστημονικού προσωπικού μας θα σας ενημερώσει σε βάθος για τις υψηλές τεχνολογίες και τις σύγχρονες λύσεις που διαθετουμε για την δικη σας περιπτωση.

  Συνεργαζομαστε με ολα τα ασφαλιστικα Ταμεια, διαβάστε εδώ περισσότερα.
  Γνωρίστε τη νέα πλήρως αθέατη σειρά ICON, διαβάστε εδώ περισσότερα.
  Για υψηλή αντοχή σε νερό/ ιδρώτα/ σκόνη διαβάστε τις νέες αδιάβροχες λύσεις εδώ

  έχετε ήδη πρόταση από άλλη εταιρεία; ρωτήστε μας!

  Πριν προχωρήσετε σε μια μακροχρόνια επένδυση για την ακοή σας, ζητήστε την άποψη των ειδικών μας. Θα χαρούμε να δούμε από κοντά τις παραμέτρους της ακοής σας και τις τεχνικές/ οικονομικές προδιαγραφές της πρότασης που ήδη έχετε.
 •  
  Η earcare αναλαμβάνει την αντιπροσωπευση της PHILIPS στην Ελλάδα
  PHONAK Marvel - Έρωτας με τον πρώτο ήχο!
            newsletter  
   
  ακολουθήστε μας:   |   Facebook   |   Twitter   |   YouTube   |   
   
  η ομάδα μας

  Η earcare είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των εταιρειών Phonak Ελβετίας και PHILIPS Oλλανδίας στην Ελλάδα.

  Ειδικεύεται, με εμπειρία 42 χρόνων, στην αποκατάσταση των δυσκολιών ακοής, των παθήσεων βαρηκοΐας και κώφωσης με σύγχρονα ακουστικα βαρηκοιας και κοχλιακά εμφυτεύματα.

  Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης/ μουσικής, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και βοηθήματα ομιλίας (λαρυγγόφωνα).

  © earcare 2001-2021
   
  τηλέφωνο επικοινωνίας

  210-3220.000

   που βρισκόμαστε
   • ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Ευαγγελικής Σχολής 4 & Ηρακλείου
   
  ετικέτες

  ακουστικα βαρηκοιας τιμες τιμη φθηνα οικονομικα ικα εοππυ βαρυκοια ακουστικο ψηφιακό ψηφιακη ψηφιακα αθεατα αθεατο δυνατο δυνατα τηλεφωνα τηλεφωνο ασυρματα bluetooth audioservice phonak unitron siemens oticon akoustica medica rexton θεσσαλονικη ωτασπίδες ωτοασπιδες προστασια ακοη ακοης εμβοες εμβοη βουητο αυτι αυτια κωφος κωφωση ξυπνητηρια δονηση ηλικιωμενοι ηλικιωμενος συμβαση μπακακος θεραπεια συμπτωματα κοχλιακο κοχλιακα εμφυτευμα εμφυτευματα b δεν ακουω καλα συγχρονα βοηθηματα κατ'οικον ενδοκαναλικα πισω ωτορινολαρυγγολογος ωρλ αορατο μπαταριες rayovac ακουογραμμα ακοογραμμα μετρηση εκτιμηση Ακουστικά, κατάστημα ακουστικών, ακουστικά βαρηκοΐας, ακουστικό, αυτιά, ακουστικά μικρά, ακουστικά CIC, ακουστικά μεγάλα, ακουστικά μέσα στο αυτί, ακουστικά αδιάβροχα, ακουστικά μέσα στο νερό, ακουστικά πίσω από το αυτί, ακουστικά ψείρες, εκμαγείο, κέλυφος, σιλικόνη, καλούπι, βύσμα, Tek, ασύρματα ακουστικά, ασύρματη τεχνολογία, ακουστικά που επικοινωνούν, επικοινωνία, Bluetooth, ωτοσκόπιο, φούσκα, αφυγραντής, ακοή, βαρηκοΐα, ακούω χαμηλά, ακούω δυνατά, σφύριγμα, βοή, μικροφωνισμός, ανάδραση, ενίσχυση, ενισχυτής, Θεσσαλονίκη, ακουστικά βαρηκοΐας Θεσσαλονίκη, κέντρο βαρηκοΐας, κέντρο Θεσσαλονίκης, συστήματα ανάλυσης φωνής και ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ήχων, στροβοσκόπιο, στροβοσκόπηση, κατάποση, διάγνωση, μηχανήματα, δυσφαγία, στίγμα, κοινωνικό στίγμα , διάκριση ομιλίας, καταλαβαίνω, κατανόηση ομιλίας, καθαρισμός ακουστικών, καθαρισμός εκμαγείων, συντήρηση, αφυγραντής, αφύγρανση, ηλεκτρικός αφυγραντής, σωληνάκια, λαστιχάκια, ξυπνητήρι βαρήκοων, ωτοασπίδες, αναβράουσες ταμπλέτες, κάψουλες αφύγρανσης, σπρέι καθαρισμού, σπρέι απολύμανσης, παιδικά ακουστικά, παιδική βαρηκοΐα, παιδί, νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, βαρηκοΐα αγωγιμότητας, μικτή βαρηκοΐα, οστεόφωνα, ακουστικά γυαλιά, service ακουστικών, επισκευές ακουστικών, εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων, εργαστήριο κατασκευής ακουστικών, κατασκευή κελυφών , ακοόγραμμα, έλεγχος ακοής, έλεγχος βαρηκοΐας, ακουόγραμμα, εμβοές, αποκατάσταση εμβοών, αποκατάσταση βαρηκοΐας, miniTek, Tek