επικοινωνία | 210-3220.000 Β2Β ΖΟΝΕ EN
 
 
για ιδιώτεςγια συνεργάτεςη ομάδα μας

αρχείο παλαιότερων δελτίων Τύπου

Δελτία Τύπου με ημερομηνία έκδοσης

01/04/07 1 στους 10 ανθρώπους με δυσκολία ακοής

Με το μήνυμα “1 στους 10 ανθρώπους δυσκολεύεται να ακούσει καθαρά” ξεκίνησε η νέα εκστρατεία ενημέρωσης της earcare με τηλεοπτικά spots και έντυπες καταχωρήσεις. Στόχος της είναι να προβάλει το σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού που βιώνει κάποια δυσκολία στην ακοή. Αναφορά γίνεται και στον τρόπο που η τεχνολογία μπορεί να συμβάλει με τα σύγχρονα βοηθήματα ακοής στην άνετη συμμετοχή του ατόμου σε μία συζήτηση καθώς και στην παρακολούθηση της τηλεόρασης με ευκρίνεια χωρίς να γίνεται ενοχλητική στους υπολοίπους.

Με απλό και καθαρό λόγο, προβάλλονται οι σύγχρονες μικροσκοπικές συσκευές που υποβοηθούν την καθαρότητα και επαναφέρουν την ακουστική ικανότητα του ατόμου σε σημαντικό βαθμό. Έμφαση δίνεται και στα βοηθήματα ακρόασης τηλεόρασης και τηλεφώνου.

«Νοιώθουμε ευτυχείς που μπορούμε μέσω αυτής της επικοινωνίας μας, να προβάλλουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μια καθημερινή δυσκολία του πληθυσμού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της earcare, κος Κωνσταντίνος Γαλιώτος. «Η εξειδίκευση της earcare σε σύγχρονα ακουστικά βοηθήματα και ακουστικά βαρηκοΐας σε συνδυασμό με την αποκλειστική της συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους σε Αμερική και Γερμανία, την καθιστά πρωτοπόρο στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων για κάθε περίπτωση και ηλικία».


08/04/05 Ο Κυπριακός Οργανισμός ΤΗλεπικοινωνιών (ATHK) σε συνεργασία με την earcare διαθέτει πλέον στα καταστήματα cytashop τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές Geemarc για άτομα με δυσκολία στην ακοή, στην όραση και την κίνηση

Δυσκολίες στην ακοή, την όραση ή την κίνηση; Λύσεις από την ΑΤΗΚ και την earcare με εξειδικευμένα τηλεπικοινωνιακά προϊόντα
Με το σύνθημα «Όλοι έχουμε δικαίωμα στην επικοινωνία», η ΑΤΗΚ παρουσίασε στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης την Παρασκευή 8 Απριλίου 2005, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, την απόφασή της να προσφέρει λύσεις σε άτομα με ιδιαίτερες δυσκολίες στην επικοινωνία, εισάγοντας νέα σειρά εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών συσκευών.

Συγκεκριμένα, η ΑΤΗΚ, σε συνεργασία με την εταιρεία earcare,η οποία ειδικεύεται κυρίως στον τομέα της υποβοήθησης της ακοής με ανάλογα προϊόντα, θα διαθέτει τώρα από όλα τα καταστήματά της, cytashop, την ειδική σειρά τηλεπικοινωνιακών συσκευών Geemarc Telecom, που απευθύνονται σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ακοή, την όραση ή την κίνηση.

Παρουσιάζοντας την εξειδικευμένη σειρά των προϊόντων αυτών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας earcare, κ. Κωνσταντίνος Γαλιώτος, επεξήγησε ότι με την αξιοποίηση ειδικών τεχνολογιών, οι συσκευές αυτές παρακάμπτουν δυσκολίες ακοής, όρασης και κίνησης, είναι απλές στη χρήση και διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά, όπως ενίσχυση ήχου καλούμενου και καλούντος, μεγάλα πλήκτρα, φωτεινές ενδείξεις εισερχόμενης κλήσης, κ.ά. Έμφαση στη χρησιμότητα των προϊόντων αυτών, έδωσε μέσα από ομιλία του στο πλαίσιο της εκδήλωσης και ο διακεκριμένος Ελλαδίτης ωτορινολαρυγγολόγος Δρ. Γεώργιος Γαβαλάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δρ. Χρίστος Κωμοδίκης, Διευθυντής του Ακουολογικού Κέντρου Μακάρειου Νοσοκομείου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν εκ μέρους του Συμβουλίου της ΑΤΗΚ ο κ. Γιώργος Κορφιώτης, ο οποίος τόνισε ότι η σχετική απόφαση της ΑΤΗΚ λήφθηκε κυρίως στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης σε ό,τι αφορά θέματα υγείας και ιδιαίτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μερίδα πελατών της στην επικοινωνία τους με άλλους. Τη θέση αυτή στήριξε στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής της ΑΤΗΚ κ. Νίκος Τιμοθέου, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι τιμές των εξειδικευμένων προϊόντων δεν θα διαφέρουν βασικά από αυτές των κοινών τηλεπικοινωνιακών συσκευών, αφού η πρόθεση της ΑΤΗΚ επικεντρώνεται ουσιαστικά στην προσφορά και όχι στο κέρδος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η ΑΤΗΚ έχει φροντίσει όπως πέρα από την εκπαίδευση του προσωπικού της, εκδώσει σχετικό ενημερωτικό υλικό, που θα διατίθεται και από όλα τα cytashop, στα οποία θα πωλούνται οι ειδικές αυτές συσκευές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας και εκπρόσωποι της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης, των συνδέσμων κωφών, τυφλών και αναπήρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη νέα σειρά τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα cytashop.

02/11/04 Τηλεπικοινωνιακές λύσεις για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες από τον ΟΤΕ και την earcare

Εξειδικευµένες τηλεπικοινωνιακές «λύσεις» για άτοµα µε δυσκολία Ακοής και Όρασης, που διατίθενται µέσω του Δικτύου Καταστηµάτων ΟΤΕ, παρουσιάστηκαν σήµερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου απο τον ΟΤΕ και την εταιρεία earcare. Πρόκειται για συσκευές που χρησιµοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης της ακοής,ανάµεσα στις οποίες και την DirectVibe, η οποία αποτελεί µια διεθνώς βραβευµένη εξέλιξη στη µετάδοση του ήχου µέσω του κρανίου. Ο χρήστης αρκεί να ακουµπήσει απαλά το ακουστικό του τηλεφώνου σε οποιοδήποτε σηµείο του κεφαλιού, και θα ακούσει πεντακάθαρα τον ήχο του συνοµιλητή του. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στην αρχή της οστεοφωνίας, σύµφωνα µε την οποία οι παλµικές δονήσεις πάνω στο κρανίο, µεταφέρουν τον ήχο, παρόµοια µε την κοινή ακουστική µετάδοσή τους, στο έσω αυτί, στο ακουστικό νεύρο και τελικά στον εγκέφαλο. Ο ΟΤΕ, έχει δηµιουργήσει στα νέα του καταστήµατα, τις προϋποθέσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στα άτοµα µε κινητικές δυσκολίες να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό του καταστήµατος. Επίσης έχει καθιερώσει χαµηλό τηλεφωνικό τιµολόγιο για άτοµα µε:

  • βαριά κινητική αναπηρία
  • νεφροπαθείςτελικούσταδίου
  • τυφλούς,κωφούςκαι
  • άτοµα µε ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Επιπλέον, ο ΟΤΕ διαθέτει την υπηρεσία «ΤΗΛΕΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ». Οσοι εγγράφονται στην υπηρεσία αυτή έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν µε το Κέντρο Άµεσης Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ (Call Center), το οποίο είναι στελεχωµένο µε κατάλληλα εκπαιδευµένο προσωπικό για την παροχή βοήθειας. Ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για εταιρική κοινωνική ευθύνη, κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα και µε στόχο την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, συνεργαζόµενος µε την εταιρεία earcare εξασφαλίζει στα άτοµα µε δυσκολίες Ακοής και Όρασης, πρόσβαση σε ένα από τα πολυτιµότερα αγαθά του σύγχρονου κόσµου, την επικοινωνία.

06/03 Τηλέφωνα για άτομα με δυσκολία ακοής/όρασης στο δίκτυο ΟΤΕ

Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε!
Τηλεφωνικές συσκευές για άτομα με δυσκολία ακοής ή όρασης στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ
Η τηλεφωνική επικοινωνία για άτομα με δυσκολία ακοής ή όρασης παρουσιάζει συχνά δυσκολίες. Οι άνθρωποι με βαρηκοΐα είτε αδυνατούν να αντιληφθούν το κουδούνισμα του τηλεφώνου είτε δυσκολεύονται να συνομιλήσουν, λόγω της ακουστικής τους αδυναμίας. Παράλληλα, τα άτομα με δυσκολία στην όραση θεωρούν μικρό το μέγεθος των πλήκτρων. Λύση προσφέρουν οι νέες συσκευές της earcare.

Η καινοτομική σειρά τηλεφώνων CL, που διατίθεται αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, με τους δύο τύπους της CL-100 (για χαμηλές έως μεσαίες δυσκολίες) και CL-200+ (για μεσαίες και σοβαρές παθήσεις) λύνουν κάθε πρόβλημα τηλεφωνικής επικοινωνίας. Με απλή χρήση, ευμεγέθη πλήκτρα, ενίσχυση ήχου καλούντος και καλουμένου, φωτεινή ένδειξη εισερχόμενων κλήσεων, η επικοινωνία δεν είναι πλέον δύσκολη με τους ανθρώπους που αγαπάτε! Οι συσκευές είναι κατάλληλες και για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας, αφού διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία συμβατή προς τα βοηθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, στο Oteshop.gr ή στην κεντρική αντιπροσωπεία Βiorehab earcare τηλ. 210-5220.747.

01/03/02 Η earcare και το ΠΛΑΙΣΙΟ φέρνουν το NoiZfree στην Ελλάδα

ΝoiZfree: To αντιθορυβικό handsfree που αγαπάει μόνο τη φωνή σας

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι η συνομιλία σε θορυβώδες περιβάλλον. Ιδιαίτερα οι μοτοσικλετιστές και οι εργαζόμενοι σε βιομηχανίες και μηχανοστάσια αδυνατούν να συνομιλήσουν καθώς ο θόρυβος του περιβάλλοντος εμποδίζει την καθαρή συνομιλία. Λύση στο πρόβλημα δίνει το καινοτομικό handsfree ΝoiZfree που παρουσίασε στην Ελλάδα μέσα στον Φεβρουάριο η εταιρεία
Βiorehab earcare σε συνεργασία με τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Το ΝoiZfree με τεχνολογία ΤaVm ανιχνεύει μόνο τις δονήσεις του ανθρώπινου λαιμού του χρήστη και τις μετατρέπει σε φωνήαποκόπτοντας κάθε ήχο περιβάλλοντος. Έτσι ο συνομιλητής ακούει μόνο τη φωνή και κανένα θόρυβο.

Διαθέσιμο για τους πιο γνωστούς τύπους κινητών τηλεφώνων, στη τιμή γνωριμίας των 17.60 Ευρώ (5995 Δρχ) σε όλα τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο.

25/05/01 Αποκλειστική διάθεση από την earcare του Mirafone OP201 για Ελλάδα και Κύπρο

Αποκλειστική διάθεση του Mirafone από την earcare

Η earcare ανακοινώνει πως από την πρώτη Μαΐου 2001, αποτελεί τον αποκλειστικό και μόνο νόμιμο αντιπρόσωπο των τηλεφωνικών συσκευών Mirafone OP201, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κάθε αγορά από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα ή πωλητές χωρίς το σήμα της Βiorehab earcare δεν θα θεωρείται γνήσια και δεν θα ισχύει η εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπίας καθώς και τα προγράμματα υποστήριξης χρηστών της εταιρείας.

31/01/01 Η earcare παρουσιάζει το προϊόν Mirafone ΟP201 στην Ελλάδα

Τηλέφωνο για θορυβώδεις χώρους και άτομα με δυσκολία στην ακοή
Πρωτοποριακή συσκευή τηλεφώνου Mirafone

Tο πρωτοποριακό τηλέφωνο Mirafone για άτομα με δυσκολία στην ακοή και χώρους με έντονo θόρυβο, παρουσίασε στην Ελλάδα μέσα στον Ιανουάριο η εταιρεία earcare . Η συσκευή, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας DirectVibeΤΜ , επιτρέπει σε άτομα με ελαφριά έως βαριάς μορφής βαρηκοΐα να ακούνε πεντακάθαρα στο τηλέφωνο και να συνεννοούνται. Για τους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας οι ήχοι γίνονται πιο ευκρινείς ενώ μπορούν να ακούνε στο τηλέφωνο χωρίς τη συσκευή τους.

Η τεχνολογία DirectVibeΤΜ παρακάμπτει την ακουστική οδό εφαρμόζοντας οστέινη μεταγωγή ήχων. Η χρήση του τηλεφώνου Mirafone δεν περιορίζεται μόνο σε άτομα με βαρηκοΐα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα σε θορυβώδεις χώρους εργασίας (π.χ. εργοτάξια, βιομηχανίες) προσφέροντας δυνατή και ευκρινή συνομιλία. Η τεχνολογία DirectVibeΤΜ έχει βραβευτεί διεθνώς για τα προσφερόμενα αποτελέσματά της.

 
Η earcare αναλαμβάνει την αντιπροσωπευση της PHILIPS στην Ελλάδα
PHONAK Marvel - Έρωτας με τον πρώτο ήχο!
          newsletter  
 
ακολουθήστε μας:   |   Facebook   |   Twitter   |   YouTube   |   
 
η ομάδα μας

Η earcare είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των εταιρειών Phonak Ελβετίας και PHILIPS Oλλανδίας στην Ελλάδα.

Ειδικεύεται, με εμπειρία 42 χρόνων, στην αποκατάσταση των δυσκολιών ακοής, των παθήσεων βαρηκοΐας και κώφωσης με σύγχρονα ακουστικα βαρηκοιας και κοχλιακά εμφυτεύματα.

Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης/ μουσικής, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και βοηθήματα ομιλίας (λαρυγγόφωνα).

© earcare 2001-2021
 
τηλέφωνο επικοινωνίας

210-3220.000

    που βρισκόμαστε
    • ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Ευαγγελικής Σχολής 4 & Ηρακλείου
 
ετικέτες

ακουστικα βαρηκοιας τιμες τιμη φθηνα οικονομικα ικα εοππυ βαρυκοια ακουστικο ψηφιακό ψηφιακη ψηφιακα αθεατα αθεατο δυνατο δυνατα τηλεφωνα τηλεφωνο ασυρματα bluetooth audioservice phonak unitron siemens oticon akoustica medica rexton θεσσαλονικη ωτασπίδες ωτοασπιδες προστασια ακοη ακοης εμβοες εμβοη βουητο αυτι αυτια κωφος κωφωση ξυπνητηρια δονηση ηλικιωμενοι ηλικιωμενος συμβαση μπακακος θεραπεια συμπτωματα κοχλιακο κοχλιακα εμφυτευμα εμφυτευματα b δεν ακουω καλα συγχρονα βοηθηματα κατ'οικον ενδοκαναλικα πισω ωτορινολαρυγγολογος ωρλ αορατο μπαταριες rayovac ακουογραμμα ακοογραμμα μετρηση εκτιμηση Ακουστικά, κατάστημα ακουστικών, ακουστικά βαρηκοΐας, ακουστικό, αυτιά, ακουστικά μικρά, ακουστικά CIC, ακουστικά μεγάλα, ακουστικά μέσα στο αυτί, ακουστικά αδιάβροχα, ακουστικά μέσα στο νερό, ακουστικά πίσω από το αυτί, ακουστικά ψείρες, εκμαγείο, κέλυφος, σιλικόνη, καλούπι, βύσμα, Tek, ασύρματα ακουστικά, ασύρματη τεχνολογία, ακουστικά που επικοινωνούν, επικοινωνία, Bluetooth, ωτοσκόπιο, φούσκα, αφυγραντής, ακοή, βαρηκοΐα, ακούω χαμηλά, ακούω δυνατά, σφύριγμα, βοή, μικροφωνισμός, ανάδραση, ενίσχυση, ενισχυτής, Θεσσαλονίκη, ακουστικά βαρηκοΐας Θεσσαλονίκη, κέντρο βαρηκοΐας, κέντρο Θεσσαλονίκης, συστήματα ανάλυσης φωνής και ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ομιλίας, συστήματα ανάλυσης ήχων, στροβοσκόπιο, στροβοσκόπηση, κατάποση, διάγνωση, μηχανήματα, δυσφαγία, στίγμα, κοινωνικό στίγμα , διάκριση ομιλίας, καταλαβαίνω, κατανόηση ομιλίας, καθαρισμός ακουστικών, καθαρισμός εκμαγείων, συντήρηση, αφυγραντής, αφύγρανση, ηλεκτρικός αφυγραντής, σωληνάκια, λαστιχάκια, ξυπνητήρι βαρήκοων, ωτοασπίδες, αναβράουσες ταμπλέτες, κάψουλες αφύγρανσης, σπρέι καθαρισμού, σπρέι απολύμανσης, παιδικά ακουστικά, παιδική βαρηκοΐα, παιδί, νευροαισθητήρια βαρηκοΐα, βαρηκοΐα αγωγιμότητας, μικτή βαρηκοΐα, οστεόφωνα, ακουστικά γυαλιά, service ακουστικών, επισκευές ακουστικών, εργαστήριο κατασκευής εκμαγείων, εργαστήριο κατασκευής ακουστικών, κατασκευή κελυφών , ακοόγραμμα, έλεγχος ακοής, έλεγχος βαρηκοΐας, ακουόγραμμα, εμβοές, αποκατάσταση εμβοών, αποκατάσταση βαρηκοΐας, miniTek, Tek